Hurum Invest
Mobil og Telecom

Hjelper bedrifter med bedre løsninger, vilkår og pris på telefoni, IT drift, skytjenester og butikkdata.

Jeg er en bedriftsrådgiver som tilbyr skreddersydde mobil og kommunikasjons løsninger for ditt selskap gjennom Phonero og IP Solutions som leverer de beste løsningene og produktene på markedet.

Phonero Bedriftsnett


Med Bedriftsnett fra Phonero inngår sentralbord i alle flater som en del av tjenesten.

Ut fra behov og bruk kan både det webbaserte Sentralbordet, Personlig Sentralbord og Mobilapp benyttes.

De viktigste funksjonene i Bedriftsnett kan betjenes på en enkel og effektiv måte fra alle arbeidsflatene. Løsningen fungerer for mobil- og IP-telefoni, både i kombinasjon og hver for seg.


Hvorfor velge meg

  • Dine behov i fokus

Jeg fokuserer på ditt behov og ønsker for så å skreddersy den beste løsningen for akkurat deg, slik at du får akkurat det du trenger til deg og ditt selskap.

  • Du får enklere hverdag

Du får enklere hverdag for deg og dine ansatte. Dere får mer tid og resurser tilgjengelig ved våre optimaliserte løsninger.

Hva betyr dette for ditt selskap?

Litt om tjenester

Moderne og fleksible teletjenester


Vi har også avtaler med de største norske operatører innenfor tele- og datakommunikasjon og leverer tjenester til bedrifter i alle størrelser.

Vi mener at våre løsninger kan gjøre din telefonihverdag enklere uavhengig om du er travel og på farten eller stasjonert foran ett sentralbord.


Markedets beste telefonløsning


Phonero Bedriftsnett er kåret til markedets beste sentralbordløsning fire år på rad, men er også mye mer enn bare et sentralbord. Unngå tapte samtaler, bli proffere og mer kundevennlig, identifiser og eliminer svakheter og effektiviser arbeidshverdagen med markedets beste telefonløsning.


Markedets mest innovative løsninger


IP Solutions setter sammen løsninger basert på den beste soft og hardware som finnes på markedet, og tilbyr sluttkundene gode løsninger på kassesystemer, telefoniløsninger, fiber med trådløst nett,  brannmur / datasikkerhet, generell hardware og Office 365.


Liker hva vi tilbyr?

Å være oppdatert på de mest moderne mobil og telecoms løsningene vil ha en uvurderlig verdi for ditt selskap.

Med oss får du bedre tid og en mer effektivt bedrift, mer kontroll, store besparelser, enkel selvbetjening og flere fornøyde kunder.

Fordeler for deg

I tillegg til fantastisk selvbetjeningsportal får du også flere valg som lar deg ta ut rapporter, styre bedriftens policy, sjekke nye og gamle fakturaer med betalingsstatus samt en egen utstyrsoversikt som lar deg registrere ansattes utstyr - Enten det er telefoner, nettbrett eller annet utstyr den ansatte disponerer.

Aldri har det vært enklere å ha kontroll!

Suverent nettverk og dekning


Phonero benytter seg av Telia sitt mobilnett som har hele 98,2% befolkningsdekning. Det investeres milliarder i årlig vedlikehold og utbygging, og ila 2023 vil hele Norge ha tilgang til 5G-nettet.

Phonero er kjent for den svært gode kundeservicen responstid og scorer svært høyt i både eksterne og interne kundeundersøkelser.

Reduserer kostnader og øker effektivitet


Mobilabonnement med store datapakker, markedets beste løsninger for kostnadskontroll, overlegent bedriftsnett og Telias moderne 5G-nett. Vi leverer et bredt utvalg av løsninger som bidrar til en smartere og mer effektiv arbeidshverdag.

Oppnå ytterligere fordeler og effektiviseringsgevinster ved å integrere Bedriftsnett mot Microsoft Exchange, Google Calendar, ditt CRM-system eller andre systemer.

Benyttes daglig i mer enn 50 bransjer


Våre systemer er satt sammen av det beste markedet kan tilby. Vi mener det er svært viktig med kvalitet i alle ledd, både på software og hardwaresiden, og har derfor avtaler med leverandørene vi anser at tilbyr de beste garanti og supportordningene som finnes.
En butikkdataløsning er som regel selve livsnerven i enhver virksomhet som omsetter varer over disk – dersom løsningen slutter å fungere, er det kritisk viktig at man får den i gang igjen så raskt som mulig.

Kundeomtale

Med Phonero Bedriftsnett og deres webbaserte sentralbord har vår resepsjonist fått en langt enklere og mer effektiv hverdag

– Aleksander
IT-sjef og kontoradministrator - Dark Gruppen

Kulør har inngått innkjøpsavtale med IP Solutions på kassasystemer, telefoni og fiber. Avtalen ble inngått vinteren 2019, og vi er så langt veldig godt fornøyd med samarbeidet.

– Jonhild
Kjedeleder - Kulør

Vi har brukt IP Solutions for leveranse av Fiber og på vår nye telefoni- og sentralbordløsning, vi bruker dem også når vi trenger å kjøpe inn nye telefoner og annet telefoniutstyr. Vi er veldig fornøyd med service, oppfølging og produktene.

– Mona
HR-sjef - Lundhagem